Problem med att se alla bilder?

Jag har märkt att det kan bli problem att se alla bilder om man använder vanligt telefonmodem.
Själv har jag ADSL så jag har inga problem. Inte heller på jobbet där vi har en snabb internetuppkoppling. Det verkar alltså som om det är långsamma uppkopplingar (=modem) som inte vill ladda alla bilder. Nedanstående fungerar förhoppningsvis:

Om du inte ser alla bilder utan bara får ett rött kryss där bilden borde finnas - högerklicka (mamma - det betyder att du ska trycka på höger musknapp istället för vänster ;-) på bilden (dvs det röda krysset) och välj "Visa bild". Då kommer förhoppningsvis bilden fram. Nej mamma, jag vet inte vad "Visa bild" heter på tyska!

Varför är det problem med modemuppkopplingar? You tell me... Någonstans finns väl en timeout-inställning som slutar ladda sidan efter ett visst antal sekunder. Och eftersom sidan innehåller många bilder så räcker inte den tiden till för att hela sidan ska laddas om man har en långsam uppkoppling. Eller nåt... Om ni får röda kryss istället för bilder kan det alltså bero på att ni använder modem - det ska inte saknas några bilder.

Tack Maria för tipset!